Σάββατο, 25 Μαΐου 2019

ev media-logo

ΑΤΜ θα τοποθετηθεί στο Δημαρχείο Καρπενησίου, με σύμβαση χρησιδανείου μεταξύ δήμου και τράπεζας

Ομόφωνη απόφαση, έλαβε το δημοτικό συμβούλιο Καρπενησίου -που συνεδρίασε την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018- και αποφάσισε την εγκατάσταση ΑΤΜ, στον εξωτερικό χώρο του δημαρχείου στον Προφήτη Ηλία με σκοπό την εξυπηρέτηση των δημοτών, καθώς στον Προφήτη Ηλία Καρπενησίου δεν λειτουργεί κανένα υποκατάστημα τράπεζας.atm1

 

Σύμφωνα με την εισήγηση της αντιδημάρχου κ. Κονιαβίτη Ευδοξία, “... ο Δήμος μας προτίθεται να εγκαταστήσει στον εξωτερικό χώρο του Δημαρχείου, επί της οδού  Ύδρας αριθμ.6 και να λειτουργήσει αυτόματη ταμειολογιστική μηχανή (Α.Τ.Μ), για το σκοπό αυτό θα προβεί στην σύμβαση χρησιδανείου με την Τράπεζα Πειραιώς ΑΕ.”.

Το Δημοτικό συμβούλιο  αποφάσισε ομόφωνα : "1. Εγκρίνει την Σύμβαση χρησιδανείου μεταξύ Δήμου Καρπενησίου και Τράπεζας Πειραιώς Α.Ε, για την εγκατάσταση και λειτουργία αυτόματης ταμειολογιστικής μηχανής (Α.Τ.Μ), στον εξωτερικό χώρο του Δημαρχείου επί της οδού Υδρας αριθ.6., 2. Εξουσιοδοτήσει τον Δήμαρχο κ. Σουλιώτη Νικόλαο, για την υπογραφή της σχετικής σύμβασης.”.

Ωστόσο οι πολίτες θα πρέπει να είναι προσεκτικοί με την χρήση του μηχανήματος -καθώς μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις  κατά την χρήση καρτών στο ΑΤΜ άλλων τραπεζών- αφού οι συναλλαγές θα γίνονται μέσω του συστήματος ΔΙΑΣ.