Σάββατο, 25 Μαΐου 2019

ev media-logo

Η τρίτη ηλικία μαθαίνει… «κομπιούτερ». Δωρεάν μαθήματα εκμάθησης Η/Υ αρχίζουν από σήμερα (26/11) στο Καρπενήσι

Εν προκειμένω, η εξοικείωση των σημερινών ηλικιωμένων με την ψηφιακή τεχνολογία δεν συμβάλλει μόνο στην ψυχοσωματική τους υγεία αλλά αποτελεί και αναφαίρετο δικαίωμα στη γνώση, στην ελευθερία της επιλογής των πηγών πληροφόρησης και στην ισότιμη συμμετοχή στα κοινωνικά δρώμενα, χωρίς ηλικιακούς αποκλεισμούς.estia-eisodos-kosmos1-0

Δωρεάν μαθήματα στην Εστία

Η δράση «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στη Γνώση», που αφορά την εκμάθηση διαχείρισης Η/Υ σε άτομα τρίτης ηλικίας, έρχεται και στον δήμο Καρπενησίου. Το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και το CSI Institute, του Μανώλη Σφακιανάκη, σε συνεργασία με τον δήμο Καρπενησίου και με τη στήριξη της ΚΕΔΕ, ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να δώσουν τη δυνατότητα σε άτομα τρίτης ηλικίας να εκπαιδευτούν στη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών και ασφαλούς πλοήγησης στο Διαδίκτυο.

Την έναρξη της δράσης είχε προαναγγείλει ο αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Καρπενήσι, με αφορμή διήμερο συνέδριο.

Η δράση είναι δωρεάν, θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018, με τα μαθήματα να πραγματοποιούνται στον χώρο της Μαθητικής Εστίας κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, ώρες 17.00- 19.00 μ.μ. Για δηλώσεις συμμετοχής ή οποιαδήποτε πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλ: 22373-50043.