Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Την Κυριακή (25/8), στην Ακαδημία Πλάτωνος, η ορκωμοσία του Κώστα Μπακογιάννη ως δημάρχου της Αθήνας (βίντεο)

Στην Ακαδημία Πλάτωνος θα ορκιστούν ο νέος δήμαρχος της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης, και οι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι της πρωτεύουσας. Η τελετή της ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής της Αθήνας, θα γίνει το απόγευμα (18.00) της ερχόμενης Κυριακής, 25 Αυγούστου, στο Πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος. Στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Κ. Μπακογιάννης διαθέτει 21 δημοτικούς συμβούλους.mpakogiannis-parousiasi-programmatos1

Ο Κώστας Μπακογιάννης εκλέχθηκε δήμαρχος της Αθήνας στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές τη δεύτερη Κυριακή με ποσοστό 65,26%, το μεγαλύτερο ποσοστό νίκης που υπήρξε ποτέ. Ο 41χρονος Κώστας Μπακογιάννης, είναι ο πρώτος Ευρυτάνας δήμαρχος Αθήνας και ο νεότερος σε ηλικία δήμαρχος Αθηναίων τουλάχιστον τα τελευταία 70 χρόνια.

Ο Κ. Μπακογιάννης ανήγγειλε την ορκωμοσία με ένα βίντεο που ανέρτησε στο facebook:

Εις το επανιδείν...

Ο Κώστας Μπακογιάννης δεν ξεχνά την Ευρυτανία και τους Ευρυτάνες. «Η αλήθεια είναι μία. Όποιος και ό,τι κι αν είμαι σήμερα, το οφείλω σε εσάς», αναφέρει στην ανοιχτή επιστολή του προς τους Ευρυτάνες, που δημοσιεύουν τα «Ευρυτανικά Νέα».

«Από τα βάθη της καρδιάς μου, θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου. Να σας πω ένα τεράστιο ευχαριστώ. Για όλα», τονίζει, ενώ σε άλλο σημείο της επιστολής του υπογραμμίζει: «Το μυαλό μου μπορεί να είναι στην Αθήνα αλλά η καρδιά μου θα είναι πάντοτε στην Ευρυτανία», και καταλήγει στην επιστολή του «...εις το επανιδείν λοιπόν. Τα λέμε σύντομα στην πλατεία».