Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Η Πυροσβεστική στο Κ.Ε.Σ.Υ. Ευρυτανίας. Σεμινάριο πρόληψης έκτακτων περιστατικών

Σεμινάριο πρόληψης συμβάντων πυρκαγιάς, πλημμυρών, σεισμών και δασοπροστασίας πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Κέντρου Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης Ευρυτανίας (Κ.Ε.Σ.Υ.), στα κτήρια του ΟΑΕΔ, στο Καρπενήσι.KESY-seminario-pirosvestiki

Η δράση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της προϊσταμένης του ΚΕΣΥ, Δρ Ευαγγελίας Ρόγκα, με σκοπό την εκπαίδευση στελεχών και υπηρεσιακών παραγόντων και φορέων που μπορεί να έχουν εμπλοκή στην αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών.

Την εκπαίδευση της ομάδας εργαζομένων στο Κ.Ε.Σ.Υ ανέλαβε ο Επιπυραγός κ. Κωνσταντίνος Λαθύρης, ο οποίος αναφέρθηκε σε πολύ σημαντικά θέματα Πολιτικής Προστασίας, τα οποία περιλάμβαναν, μεταξύ άλλων, τη βασική γνώση και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την πρόληψη απειλητικών για τη ζωή καταστάσεων και την αντιμετώπισή τους πριν αυτά γίνουν επικίνδυνα.

Συμμετείχαν οι: Ευαγγελία Ρόγκα, Αντιγόνη Λυκοκάπη, Δώρα Καλτσή, Σαβίνα Ουγγρίνου, Κατερίνα Μπούκα, Δημήτρης Δημόπουλος, Μαρία Φουντούκη, Αλίκη Κοσμά, Ευγενία Τασιού, Χάιδω Αλεφάντου και Κωνσταντίνος Υφαντής.