Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων θα υλοποιήσει ο δήμος Καρπενησίου, που απευθύνει κάλεσμα για συμμετοχή

Ο δήμος Καρπενησίου, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γ.Γ. Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Δ.Β. Μάθησης, συνεχίζει τη λειτουργία του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης και υλοποιεί προγράμματα γενικής εκπαίδευσης για ενήλικες.dimarxeio-karpenisi-xirias1-0

Στο Κ.Δ.Β.Μ. του δήμου Καρπενησίου μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα: Ηλεκτρονικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Social media, 25 ώρες), Συμβουλευτική σε εξειδικευμένα θέματα (σχολικός εκφοβισμός, διαδίκτυο, πρόληψη εξαρτήσεων, διατροφή κλπ.) (25 ώρες), Σύνδεση σχολείου-οικογένειας (50 ώρες), Διαχείριση χρόνου (25 ώρες), Διαχείριση εργασιακού άγχους/Εναρμόνιση επαγγελματικής και προσωπικής ζωής (25 ώρες) και Συλλογικές Περιβαλλοντικές Δράσεις (20 ώρες).

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψήφιου.

Να αναφέρουμε ότι το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Ύδρας 6 Καρπενήσι) email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , τηλ. 22373-50039 και 22373-50043.