Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020

ev media-logo

Δύο μηχανήματα παραχωρεί στην Π.Ε. Ευρυτανίας ο Δήμος Καρπενησίου

Την παραχώρηση δύο μηχανημάτων στην Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Καρπενησίου, κατά την πρόσφατη συνεδρίασή του στις 4 Δεκεμβρίου 2019.mixanima-xioni-apo-kampina

Πρόκειται για ένα φορτηγό με υπερκατασκευή λεπίδας και ένα εκχιονιστικό μηχάνημα UNIMOG U500. Το μεν φορτηγό θα δοθεί προς χρήση μέχρι την 30η Απριλίου 2020, ενώ το εκχιονιστικό μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2023, δύναται, ωστόσο με την έκδοση σχετικής απόφασης, να επανέλθουν στον δήμο Καρπενησίου πριν τις παραπάνω ημερομηνίες. 

«Η παραχώρηση αυτή γίνεται για κοινή ωφέλεια και με σκοπό να καλύψει άμεσες και επείγουσες ανάγκες, οι οποίες πρέπει να αντιμετωπιστούν και θα συμβάλλουν στην καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά. 

Να αναφέρουμε πως η απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία, καθώς ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ιωάννης Ίβρος ψήφησε «κατά», λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι είναι κατά των παραχωρήσεων και τα ανωτέρω μηχανήματα βρίσκονται στην έδρα του δήμου και μπορούν να λύσουν προβλήματα του δήμου. Ακόμη, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Γιαννιώτης Δημήτριος και Κοκόσης Φώτιος δήλωσαν «παρών».