Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020

ev media-logo

Τιμητικές βραβεύσεις και άφθονο γλέντι, για το σωματείο εργαζομένων στην Υγεία (ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία, η ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου, Κέντρου Υγείας Δυτικής Φραγκίστας και Κέντρου Ψυχικής Υγείας.1

Οι εργαζόμενοι στον τομέα της Υγείας του νομού, μαζί με τις οικογένειές τους, συγκεντρώθηκαν, το περασμένο Σάββατο (18/1) στην ταβέρνα «Παράδεισος», σε μια βραδιά που περιλάμβανε φαγοπότι, πλούσιο κέφι, χορό και τραγούδι μέχρι αργά.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης-θεσμού, όμως, πραγματοποιήθηκε και τιμητική βράβευση στον κ. Δημήτρη Καρατσίκη, που ανέλαβε πλέον τη θέση του Διοικητή στο Γεν. Νοσοκομείο Καρπενησίου (ρεπορτάζ σε άλλες σελίδες)· οι άνθρωποι του σωματείου αναγνώρισαν την πολύτιμη προσφορά του επί σχεδόν 37 έτη στο νοσοκομείο.

Τίμησαν, επίσης, και τρεις (3) εργαζόμενους του Γ.Ν. Καρπενησίου που πλέον έχουν συνταξιοδοτηθεί. Απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στην κα Σύρου Αντιγόνη, τον κ. Σύρο Ιωάννη και τον κ. Τσιλιγιάννη Χαράλαμπο.

Παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης, ο αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας κ. Άρης Τασιός κ.α.3

4

2

5

(Οι φωτογραφίες είναι του Κώστα Καλαμίδα)