Κυριακή, 9 Αυγούστου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Άνοιξε για το κοινό το Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου. Πότε θα δοθεί προς χρήση το Αθλητικό Κέντρο, τι θα γίνει με τις Παιδικές Χαρές

Στη διάθεση των πολιτών που επιθυμούν να αθληθούν είναι ξανά, από το πρωί της Δευτέρας 4 Μαΐου 2020, το Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου.stadio-perpatima1

Δευτέρα 4/5/2020, ώρα 11.30. Οι πρώτοι αθλούμενοι στο Στάδιο Καρπενησίου ύστερα από εβδομάδες

Με απόφαση του δήμου, τα λουκέτα έφυγαν από τις πύλες και οι αθλούμενοι μπορούν να επισκεφθούν το γήπεδο, τηρώντας ωστόσο τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας και τις μεταξύ τους αποστάσεις ασφαλείας. Ανοικτά είναι, επίσης, τα γήπεδα τένις στο Κεφαλόβρυσο.

Την ίδια στιγμή, για την Παρασκευή 8/5 έχει προγραμματιστεί η επαναλειτουργία των χώρων του Αθλητικού Κέντρου Καρπενησίου, καθώς απομένει η ολοκλήρωση εργασιών από τον δήμο.

Πάντως, όπως δηλώνει στα Ευρυτανικά Νέα ο αντιδήμαρχος, Γιάννης Σβερώνης, κλειστό θα παραμείνει το Πάρκο Αποδήμων Ευρυτάνων, όπως και οι Παιδικές Χαρές στην πόλη και τα χωριά. Προβλέπεται να ανοίξουν μαζί με τα δημοτικά σχολεία, την 1η Ιουνίου, εάν και εφόσον κάτι τέτοιο υλοποιηθεί με κυβερνητική απόφαση.

Τις τελευταίες εβδομάδες της καραντίνας, δεκάδες είναι οι πολίτες, όλων των ηλικιών, στο Καρπενήσι, που άρχισαν να επιδίδονται σε κάποια μορφή άθλησης -περπάτημα, τρέξιμο, ποδήλατο κ.α., με σημεία όπως το πεζοδρόμιο στον Προφήτη Ηλία, κατά μήκος της Ε.Ο., να γεμίζει κάθε απόγευμα με κόσμο.